Route

Hoofdpagina

Adres:

Rockcafé The Den
Deventerweg 1
8147 RG Giethmen
info@metalcafeommen.nl

 

 

Vanuit Zwolle:
Vanaf de A28 bij Zwolle afslag Ommen N340 nemen, vervolgens afslag Lemelerveld N48. Op de N48 bij km-paal 80.4 de parkeerplaats oprijden en linksaf de N48 oversteken en weer linksaf na 50 meter het café aan de rechterkant.

Vanuit Deventer:
Vanaf Deventer N48 richting Raalte volgen, in Raalte N48 richting Ommen nemen. Bij km paal 80.6 de parkeerplaats oprijden en bordjes "Dennenoord" volgen.

Vanuit Ommen:
Vanuit Ommen bij Vecht-brug richting Vilsteren; bij Regge-brug linksaf bordjes "Dennenoord" volgen (Dit is ook voor fietsers).

Vanuit Nijverdal:
Vanaf de grote straat in Nijverdal rij je richting Hellendoorn/Ommen. In Hellendoorn volge je de borden Lemele/Ommen. Ga bij de eerste afslag van Lemele linksaf. Rij Lemele door en houdt Lemelerberg aan. Rij deze over en aan de voet van de berg rechtsaf. Daarna gelijk weer links en rij net zolang deze weg totdat deze afbuigt naar rechts. Dit is de parallelweg van de N48. Rij deze weg net zolang totdat aan de andere kant van de grote weg een parkeerplaats is. Dan is het nog 50m parallelweg aan de rechterkant.